SweetPoints.dk
Forside

Du er her

Fisketorvet – et nyt handelstorv

Fisketorvet er et relativ nyt sted, der har været der langt mindre end andre handelssteder i København, som Strøget, Magasin og lignende steder, der tilbyder meget af det samme. På Fisketorvet, har du dog bedre muligheder for at spise på deres mange gode restauranter eller besøge deres store biograf.

Fisketorvet har på disse områder, nemlig noget ekstra at byde på, samtidig med man stadig kan shoppe.

Tag i biografen på Fisketorvet

En af de helt store fordele og attraktioner Fisketorvet er uden tvivl deres enormt store biografer, der høre til blandt landets førende og som ligeledes kan vise film i 3D. Deres biograf der populært sagt hedder CinemaxX har altid de nyeste og førende film på markedet, samt et rigtig bredt udvalg af film.

Så hvis du ikke finder de film du søger i CinemaxX finder du dem ikke andre steder i landet, medmindre det er en mindre biograf der halter bagefter. Samtidig kan de tilbyde nogle store og flotte sale, hvor der er gode lydfaciliteter der giver den helt rette filmoplevelse.

En anden positiv ting ved Fisketorvet er deres spisesteder restauranter, der spænder lige fra Subway og McDonald’s og lignende fast food steder, til mere klassiske restauranter, hvor man kan sætte sig og få serveret god mad.

Dette er med til at gøre fisketorvet til et foretrukket sted, når folk ønsker at tage ud og spise, efterfulgt af en tur i biografen.

Fordele ved fisketorvet

  • Rigtig god biograf
  • Gode restauranter og bredt udvalg
  • Mange butikker

Fisketorvet ligger i flotte omgivelser

Fisketorvet ligger efterhånden i flotte omgivelser, tæt ved vandet, hvor der er mulighed for at bade omsommeren.

Da Fisketorvet først kom frem, lå det i nogle relativ skrabede og sørgelig omgivelser, men det er der med tiden blevet lavet om på og efter bygningsværket er helt færdig, har de gjort meget for at gøre Fisketorvet mere indbydende og pænt. Det har de absolut haft held til og det er nu utrolig flot at begive sig rundt, både inden i og uden for Fisketorvets bygninger.

Fisketorvet
Havneholmen 5
1561 København V 
Telefon: +45 3336 6400

Klik her og læs mere om Fisketorvet

Kan du lide det, du lige har fundet?

SweetPoints.dk

Tak!